Voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden Gratis verzending bij bestellingen vanaf €20 Betaal veilig en snel Klantbeoordeling van 4.6/5
Go to cart
0,00

Custom patches laten maken

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van custom patches in Nederland? Dan bent u hier aan het juiste adres. Bij Patchy helpen we u graag bij het verwezenlijken van uw wensen voor een strijkpatch met uw logo of ontwerp. Onze expertise ligt in het omzetten van uw ideeën naar hoogwaardige producten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen!

Voorbeeld van custom patch van het logo van Grailshouse.

Het proces

1. Aanvraag Offerte

Doe een aanvraag voor een vrijblijvende offerte die specifiek aansluit op uw (design)wensen. Wij sturen u deze offerte binnen 72 uur toe.

2. Goedkeuring & Productie

Nadat u de offerte heeft goedgekeurd, beginnen we met de productie van een sample. Binnen 5 werkdagen ontvangt u per e-mail een foto van de sample.

3. Levering

Zodra uw bestelling is geproduceerd, wordt deze zo snel mogelijk naar het door u opgegeven adres verzonden (met track & trace).

Een vrijblijvende offerte aanvragen

Vul het formulier hieronder zo volledig mogelijk in, wij zullen zo spoedig mogelijk reageren met een vrijblijvende offerte op maat. Let op! Het minimaal aantal patches dat dient te worden afgenomen is 50 stuks.

    Upload uw ontwerp*